Meniu banchet

Meniu banchet

__________________________

Facilitati:

Dotarea cu huse
Candy Bar
Nu percepem taxa de inchiriere

__________________________

Pentru celebrarea unuia dintre cele mai importante momente ale vietii, si anume încheierea unui ciclu educational, Complex City vine în întâmpinarea ta cu preparate delicioase pregstite cu grijs, special pentru tine.

Complex City este locul perfect unde fiecare celebrare devine de neuitat, locul unde emotia, nostalgia si zâmbetele ascunse pot fi împartasite cu colegi si profesori dragi.

Te asteptam cu doua variante de meniuri, delicioase!


In atentia clientilor nostri! Produs/din produs decongelat

In conformitate cu Ordinul nr. 183/ 25.05.2016, cu aplicare din data de 20.10.2016, art. 3 operatorii economici care comercializeaza catre populatie paine, produse de panificatie, si produse de patiserie obtinute din produse congelate, precum si unitatile de restauratie colective care utilizeaza la prepararea meniurilor produse alimentare congelate au obligatia de a informa consumatorii prin afisare la loc vizibil, lizibil, usor de inteles, intr-o forma care sa nu permita stergerea, dupa caz, pe un afis, pe eticheta, ambalaj de vanzare, in meniul oferit, ori altele asemenea, ce insotesc produsul, cu mentiunea "produs/din produs decongelat".

Paine: chifle burger

Carne/produse de origine animala: carne pentru burger, burta de vita, ficatei de pasare, maruntaie de pui, aripi de pui, aripi de curcan, file de salau, file de somon, pastrav

Legume: legume mexicane, mix de legume (mazare, fasole verde, brocolli, conopida), spanac

Fructe: capsuni, visine, zmeura