Planificare eveniment

Planificare eveniment

Fiecare dintre noi se afla pus in situatia de a planifica la un moment dat o petrecere pentru cei dragi! Fie ca este vorba de o zi onomastica, petrecere de casa noua, petrecere organizata cu ocazia sarbatorilor religioase, petrecere de firma sau orice alt tip de petrecere, înainte de a ne apuca de petrecere trebuie sa ne raspundem la câteva întrebari pentru a fi siguri ca nu vom uita nimic si ca petrecerea va fi una reusita:

Care este ocazia cu care organizam petrecerea?

Poate ca nu este una dintre cele mai importante lucruri definirea clara a scopului cu care organizam petrecerea, însa este foarte bine daca vom face acest lucru deoarece pe baza acestuia putem construi întregul eveniment. Ne putem alege chiar si o tema, astfel facând petrecerea mult mai interesanta.

Care este data la care ne gândim pentru organizarea evenimentului?

Data este extrem de importanta, pentru ca în functie de ea putem sa ne organizam întregul program. De asemenea este bine sa comunicam invitatilor aceasta data din timp, pentru a fi siguri ca acestia vor fi disponibili în ziua respectiva si vor putea sa ne onoreze cu prezenta.

La ce ora vrem sa înceapa petrecerea?

Ora este de asemenea importanta, deoarece în functie de ora putem stabili si un meniu orientativ. Astfel daca este vorba despre o petrecere care începe dimineata, ne gândim la câteva produse specifice micului dejun, ca de exemplu sandwich-uri, tartine, suc de fructe etc. În schimb, daca petrecerea începe seara, vom avea un meniu mai bogat în salate si condimentat cu bauturi alcoolice s.a.m.d.p.

Câti invitati vom avea?

Stabilirea numarului de invitati este deosebit de importanta si se comunica de la anuntarea evenimentului.

Invitatii ne vor fi buni prieteni, sau vom avea un cerc mai larg de invitati?

Trebuie de asemenea sa stim cine ne sunt invitatii. Ar fi destul de greu sa aducem împreuna la o petrecere clubul celor pasionati de lectura si pe cel al celor pasionati de distractii, muzica etc. Probabil ca acestia nu se vor simti extraordinar de bine împreuna întrucât au preferinte diferite în ceea ce priveste modalitatea de a-si petrece timpul liber si respectiv de a se distra.

Care este bugetul de care dispunem?

Bugetul este de asemenea important deoarece în functie de acesta vom putea stabili cu exactitate meniul, locatia, decorarea salii etc.

Locatia aleasa?

Noi va punem la dispozitie localul nostru din incinta Galeriilor Comerciale Orizont 3000, Complex City.
Pentru mai multe detalii contactati-ne.

Ce meniu ar trebui sa aleg?

Meniul trebuie ales cu mare grija si este bine sa tinem cont pe cât posibil de gusturile invitatilor nostri, de locatia aleasa, de ora la care se desfasoara evenimentul etc. Specialistii nostri va pot ajuta în alegerea unui meniu potrivit pentru orice ocazie si pentru orice buget, asadar va rugam sa nu ezitati sa ne contactati.