Despre noi

Echipa care iti pregateste cele mai delicioase bucate in fiecare zi

Conceptul City vine cu o gama larga de servicii pentru toate ocaziile, reprezentând garantia unei înalte calitati gastronomice si estetice precum si un plus de flexibilitate în alcatuirea meniului. Cei peste 13 ani de experienta în industria agroalimentara ne recomanda ca fiind partenerul potrivit pentru orice ocazie.

City dispune de o locatie proprie, potrivita pentru evenimente precum receptii, dineuri, mese festive, petreceri de sarbatori, nunti, botezuri. De asemenea la cererea dumneavoastra putem gestiona si alte servicii necesare - personal complet de servire (coordonator de evenimente, bucatari, ospatari, barmani, picoli, hostess), amenajarea si decorarea locatiei sau alegerea muzicii.

Prezentare Complex City:

City Food, are la baza conceptul de self service, care aduce un plus de rapiditate, varietate culinara si prospetime. Tot la City Food, puteti încerca pe lânga preparatele clasice, pizzeria si rotiseria. Amenajarea si generozitatea spatiului fac din City  Food gazda perfecta pentru orice eveniment: nunti, cununii, botezuri. Capacitate: 128 de locuri.

City Food – Pur si simplu delicios!
   
Catering, aici se pregatesc o parte din preparatele pentru serviciul de catering, într-o bucatarie modern utilata si respectând normele în domeniu.

- organizare cantine/ mese de prânz pentru angajati
- corporate events
- family events
- bufet suedez


Conducere

Iosif Daniel - Director Executiv
Mihui Daniela - Manager restaurant
Dodu Anca - Manager catering
Boros Gavril - Executive chef
Alexe Violeta - Bucatar sef - divizia restaurant
Adam Elena - Bucatar sef tura - divizia restaurant
Hostina Ileana - Bucatar sef fura - divizia restaurant
Anghel Cristina - Bucatar sef - divizia catering
Baboi Mioara - Bucatar sef tura - divizia catering
Popa Octavian - Coordonator livrari