Catering

Servicii de catering in Brasov

Prin City Food, punem la dispozitia dumneavoastra diverse servicii de catering, pornind de la asigurarea unei mese calde de prânz la locul de munca, pâna la organizari de receptii, evenimente de firme si mese festive.

Pentru ca stim cât de importanta este masa de prânz pentru fiecare dintre noi si în acelasi timp cât de greu este sa o servim asa cum se cuvine, am dezvoltat un sistem eficient, elastic si foarte accesibil de servire a mesei de prânz pentru angajatii companiilor cliente.

Încheierea unui contract de prestari servicii catering:

- reprezinta un mod civilizat de a servi masa la locul de munca;
- creste gradul de multumire si moralul personalului societatii;
- eficientizeaza munca personalului societatii;
- reprezinta o solutie foarte avantajoasa din punct de vedere financiar atât pentru angajator cât si pentru angajat.

Meniu

Astfel în fiecare zi angajatii companiilor cu care avem încheiate contracte de catering pot servi prânzul pe baza de meniu fix, în contravaloarea unui tichet de masa sau pe baza de meniu a la carte al carui pret variaza în functie de preparatele comandate. La întocmirea meniului se tine cont de factori ca: vârsta, sex, anotimp, prescriptii medicale, baremuri alocate. Meniurile se pot schimba sau modifica la cererea beneficiarului în functie de sezon sau preferintele angajatilor. Pentru mai multe detalii va rugam sa ne contactati sau sa completati formularul de solicitare catering.

Livrare

Meniurile sunt livrate zilnic conform comenzii prestabilite si conditiilor contractuale. Livrarea se face în containere izoterme, marmide izoterme sau vesela de unica folosinta tinându-se cont de normele igienico-sanitare. Transportul se efectueaza cu autoutilitare autorizate de Directia de Sanatate Publica a Judetului Brasov.

Costuri

Costurile contractuale pentru catering se stabilesc în functie de durata, volumul comenzii si conditiile de plata.

Plata

Plata serviciului de catering se poate efectua cu bonuri valorice (tichete de masa), prin viramente bancare sau cash.

Acordarea tichetelor de masa salariatilor reprezinta o solutie avantajoasa pentru angajator, cât si pentru angajat, caci potrivit Art. 8 Alin. 1 Legea 142/1998 "Sumele corespunzatoare tichetelor de masa acordate de angajator, în limitele valorii nominale, sunt deductibile la calculul impozitului pe profit, iar pentru salariat sunt scutite de plata impozitului pe venit sub forma de salariu."


Family Events

Pentru ca viata este alcatuita din numeroase evenimente pe care ne dorim sa le celebram asa cum se cuvine, City Food si-a propus sa faca tot ce este posibil pentru a va ajuta sa sarbatoriti asa cum va doriti evenimentele importante din viata dvs.

De-a lungul existentei noastre ca firma, am venit în sprijinul clientilor nostri prin asigurarea serviciului de catering pentru evenimente precum:

- petreceri aniversare
- zile de nastere
- nunti
- petreceri de cununie civila
- reuniuni de clasa
- petreceri de absolvire
- petreceri de botez
- petreceri pentru cei mici
- petreceri în aer liber
- masa de doliu

Daca si dvs. aveti de planificat un astfel de eveniment, va rugam sa ne contactati si va asiguram ca împreuna vom realiza un eveniment de neuitat (vezi meniuri orientative de la sectiunea meniuri).


Corporate Events

City Catering îsi asuma responsabilitatea de a furniza preparate proaspete într-o prezentare inedita si la preturi rezonabile pentru orice eveniment pe care doriti sa-l organizati. Dumneavoastra alegeti locatia, tipul evenimentului si preparatele dorite, iar de restul se ocupa specialistii nostri.

Tipuri de evenimente:

La solicitarea clientilor nostri am fost prezenti pentru a asigura serviciul de catering la evenimente precum:

- seminarii, training-uri, conferinte
- coffeebreak
- aniversari firma
- barbeque, garden party
- lansari de produs
- inaugurare de sediu
- petreceri de firma (inclusiv petreceri de sarbatori)
- gale/ spectacole


Bufet suedez

City Catering pune la dispozitia dumneavoastra diverse servicii, pornind de la asigurarea unei mese calde de prânz la locul de munca, pâna la organizari de receptii, evenimente de firme ai mese festive.


Extra

La solicitarea clientilor nostri avem posibilitatea de a le pune la dispozitie spre închiriere: mese si scaune, fete de masa, vesela, tacâmuri, pahare, personal servire, linie servire masa calda, linie servire masa neutra, linie servire masa rece, chefing-uri, fântâna de ciocolata. De asemenea va punem la dispozitie DJ profesionisti si MC petrecere. În plus, specialistii nostri acorda asistenta clientilor pentru întocmirea meniurilor.


City Food colaboreaza cu SC PROTECTOR AGENCY SRL, care face parte din grupul nostru de firme, pe partea de paza,  protectie si interventie rapida – www.protectoragency.ro