Catering pentru spitale si clinici

Punem la dispozitie serviciul de preparare si livrare al hranei, atat pentru pacienti cat si pentru personalul din spitale si clinici.

In colaborare cu partenerii nostri pregatim meniuri speciale, sanatoase si echilibrate, tinand cont de indicatiile primite, de nevoile fiecarui pacient si respectand cu strictete regimul medical impus de anumite afectiuni.

Materia prima care compune meniurile este intotdeauna proaspata, pastrata in conditii de maxima igiena, cu respectarea tuturor normelor in vigoare.

Pentru prepararea hranei nu se folosesc baze de mancaruri, conservanti sau arome artificiale.

Servirea mesei se face in recipiente de unica folosinta pentru uz alimentar, astfel incat hrana ajunge la fiecare pacient cu o calitate buna, portionata si cu un grad de siguranta ridicat din punct de vedere alimentar.

Recipientele de unica folosinta sunt transportate in cutii izoterme pentru uz alimentar, prin acest sistem eliminandu-se pierderea temperaturii in timpul transportului si al manipularii.

Dupa fiecare utilizare cutiile izoterme sunt dezinfectate, astfel eliminand riscul de contaminare la urmatorul transport.

Preparatele sunt servite la ore fixe, in locatia solicitata.

De asemnenea colaboram permanent cu un Asistent Medical de Nutritie si Dietetica, persoana impreuna cu care alcatuim regimul alimentar al pacientilor, in functie de indicatiile impuse de anumite afectiuni. Totodata, intreaga activitate pentru segmentul “Clinici si spitale” este coordonata de un Responsabil cu Managementul Calitatii, lucru care creste eficienta si eficacitatea prepararii si a livrarii.