Pentru ca stim cat de importanta este masa de pranz pentru fiecare dintre noi si in acelasi timp cat de greu este sa o servim asa cum se cuvine, am dezvoltat un sistem eficient, flexibil si foarte accesibil de servire a mesei de pranz pentru angajatii companiilor cliente.
Încheierea unui contract de prestari servicii catering:
- reprezinta un mod civilizat de a servi masa la locul de munca;
- creste gradul de multumire si moralul personalului societatii;
- eficientizeaza munca personalului societatii;
- reprezinta o solutie foarte avantajoasa din punct de vedere financiar atât pentru angajator cât si pentru angajat.
Astfel în fiecare zi angajatii companiilor cu care avem încheiate contracte de catering pot servi prânzul pe baza de meniu fix, în contravaloarea unui tichet de masa sau pe baza de meniu a la carte al carui pret variaza în functie de preparatele comandate. La întocmirea meniului se tine cont de factori ca: vârsta, anotimp, prescriptii medicale, baremuri alocate. Meniurile se pot schimba sau modifica la cererea beneficiarului în functie de preferintele angajatilor.
Meniurile sunt livrate zilnic conform comenzii prestabilite si conditiilor contractuale. Livrarea se face în containere izoterme, marmide izoterme sau vesela de unica folosinta tinându-se cont de normele igienico-sanitare. Transportul se efectueaza cu autoutilitare autorizate de Directia de Sanatate Publica a Judetului Brasov.