NOUTATI / PROMOTII

 livrare

      
                          

Pur si simplu delicios !
PUR SI SIMPLU DELICIOS !   

Planificare eveniment

Fiecare dintre noi se află pus in situația de a planifica la un moment dat o petrecere pentru cei dragi! Fie că este vorba de o zi onomastică, petrecere de casă nouă, petrecere organizată cu ocazia sărbătorilor religioase, petrecere de firmă sau orice alt tip de petrecere, înainte de a ne apuca de petrecere trebuie să ne răspundem la câteva întrebări pentru a fi siguri că nu vom uita nimic și că petrecerea va fi una reușită:

Care este ocazia cu care organizăm petrecerea?

Poate că nu este una dintre cele mai importante lucruri definirea clară a scopului cu care organizăm petrecerea, însă este foarte bine dacă vom face acest lucru deoarece pe baza acestuia putem construi întregul eveniment. Ne putem alege chiar și o temă, astfel făcând petrecerea mult mai interesantă.

Care este data la care ne gândim pentru organizarea evenimentului?

Data este extrem de importantă, pentru ca în funcție de ea putem să ne organizăm întregul program. De asemenea este bine să comunicăm invitaților această dată din timp, pentru a fi siguri că aceștia vor fi disponibili în ziua respectivă și vor putea să ne onoreze cu prezența.

La ce oră vrem să înceapă petrecerea?

Ora este de asemenea importantă, deoarece în funcție de oră putem stabili și un meniu orientativ. Astfel dacă este vorba despre o petrecere care începe dimineața, ne gândim la câteva produse specifice micului dejun, ca de exemplu sandwich-uri, tartine, suc de fructe etc. În schimb, dacă petrecerea începe seara, vom avea un meniu mai bogat în salate și condimentat cu băuturi alcoolice s.a.m.d.p.

Câți invitați vom avea?

Stabilirea numărului de invitați este deosebit de importantă și se comunică de la anunțarea evenimentului. 

Invitații ne vor fi buni prieteni, sau vom avea un cerc mai larg de invitați?

Trebuie de asemenea să știm cine ne sunt invitații. Ar fi destul de greu să aducem împreuna la o petrecere clubul celor pasionați de lectură și pe cel al celor pasionați de distracții, muzică etc. Probabil că aceștia nu se vor simți extraordinar de bine împreună întrucât au preferințe diferite în ceea ce privește modalitatea de a-și petrece timpul liber și respectiv de a se distra.

Care este bugetul de care dispunem?

Bugetul este de asemenea important deoarece în funcție de acesta vom putea stabili cu exactitate meniul, locația, decorarea sălii etc.

Locația aleasă?

Noi vă punem la dispoziție localul nostru din incinta Galeriilor Comerciale Orizont 3000, Complex City.
Pentru mai multe detalii contactați-ne.

Ce meniu ar trebui să aleg?

Meniul trebuie ales cu mare grijă și este bine să ținem cont pe cât posibil de gusturile invitaților noștri, de locația aleasă, de ora la care se desfașoară evenimentul etc. Specialiștii noștri vă pot ajuta în alegerea unui meniu potrivit pentru orice ocazie și pentru orice buget, așadar vă rugăm să nu ezitați să ne contactați.

SUGESTII ȘI RECLAMAȚII

Suntem preocupati în mod continuu de îmbunătățirea gradului de satisfacție a clienților noștri, vă rugăm să ne acordați câteva momente pentru a vă exprima opinia privind locația noastră, servirea, meniul, evenimentele organizate precum și câteva sugestii de îmbunătățire a acestora.

* Campuri obligatorii.