NOUTATI / PROMOTII

 livrare

  
                          

Pur si simplu delicios !
PUR SI SIMPLU DELICIOS !   

Planificare eveniment

Fiecare dintre noi se află pus in situaÈ›ia de a planifica la un moment dat o petrecere pentru cei dragi! Fie că este vorba de o zi onomastică, petrecere de casă nouă, petrecere organizată cu ocazia sărbătorilor religioase, petrecere de firmă sau orice alt tip de petrecere, înainte de a ne apuca de petrecere trebuie să ne răspundem la câteva întrebări pentru a fi siguri că nu vom uita nimic È™i că petrecerea va fi una reuÈ™ită:

Care este ocazia cu care organizăm petrecerea?

Poate că nu este una dintre cele mai importante lucruri definirea clară a scopului cu care organizăm petrecerea, însă este foarte bine dacă vom face acest lucru deoarece pe baza acestuia putem construi întregul eveniment. Ne putem alege chiar È™i o temă, astfel făcând petrecerea mult mai interesantă.

Care este data la care ne gândim pentru organizarea evenimentului?

Data este extrem de importantă, pentru ca în funcÈ›ie de ea putem să ne organizăm întregul program. De asemenea este bine să comunicăm invitaÈ›ilor această dată din timp, pentru a fi siguri că aceÈ™tia vor fi disponibili în ziua respectivă È™i vor putea să ne onoreze cu prezenÈ›a.

La ce oră vrem să înceapă petrecerea?

Ora este de asemenea importantă, deoarece în funcÈ›ie de oră putem stabili È™i un meniu orientativ. Astfel dacă este vorba despre o petrecere care începe dimineaÈ›a, ne gândim la câteva produse specifice micului dejun, ca de exemplu sandwich-uri, tartine, suc de fructe etc. În schimb, dacă petrecerea începe seara, vom avea un meniu mai bogat în salate È™i condimentat cu băuturi alcoolice s.a.m.d.p.

CâÈ›i invitaÈ›i vom avea?

Stabilirea numărului de invitaÈ›i este deosebit de importantă È™i se comunică de la anunÈ›area evenimentului. 

Invitații ne vor fi buni prieteni, sau vom avea un cerc mai larg de invitați?

Trebuie de asemenea să È™tim cine ne sunt invitaÈ›ii. Ar fi destul de greu să aducem împreuna la o petrecere clubul celor pasionaÈ›i de lectură È™i pe cel al celor pasionaÈ›i de distracÈ›ii, muzică etc. Probabil că aceÈ™tia nu se vor simÈ›i extraordinar de bine împreună întrucât au preferinÈ›e diferite în ceea ce priveÈ™te modalitatea de a-È™i petrece timpul liber È™i respectiv de a se distra.

Care este bugetul de care dispunem?

Bugetul este de asemenea important deoarece în funcÈ›ie de acesta vom putea stabili cu exactitate meniul, locaÈ›ia, decorarea sălii etc.

Locația aleasă?

Noi vă punem la dispoziție localul nostru din incinta Galeriilor Comerciale Orizont 3000, Complex City.
Pentru mai multe detalii contactați-ne.

Ce meniu ar trebui să aleg?

Meniul trebuie ales cu mare grijă È™i este bine să È›inem cont pe cât posibil de gusturile invitaÈ›ilor noÈ™tri, de locaÈ›ia aleasă, de ora la care se desfaÈ™oară evenimentul etc. SpecialiÈ™tii noÈ™tri vă pot ajuta în alegerea unui meniu potrivit pentru orice ocazie È™i pentru orice buget, aÈ™adar vă rugăm să nu ezitaÈ›i să ne contactaÈ›i.

SUGESTII ȘI RECLAMAȚII

Suntem preocupati în mod continuu de îmbunătățirea gradului de satisfacÈ›ie a clienÈ›ilor noÈ™tri, vă rugăm să ne acordaÈ›i câteva momente pentru a vă exprima opinia privind locaÈ›ia noastră, servirea, meniul, evenimentele organizate precum È™i câteva sugestii de îmbunătățire a acestora.

* Campuri obligatorii.