NOUTATI / PROMOTII

 livrare

  
                          

Pur si simplu delicios !
PUR SI SIMPLU DELICIOS !   

Locații City Food

City Food

City Food este un local modern, inaugurat pe 30 iunie 2007. City Food este locul perfect pentru a lua masa în oraÈ™, împreună cu prietenii sau familia, având următoarele funcÈ›ii :

  • fresh food
  • pizzerie
  • rotiserie
  • bar

PreÈ›urile sunt accesibile, preparatele sunt realizate de către profesioniÈ™ti în domeniu iar servirea se face de către personal specializat care poate oferi consiliere pe întreaga durată a preluării comenzilor. City Food, are la bază conceptul de self service, care aduce un plus de rapiditate, varietate culinară È™i prospeÈ›ime. Tot la City Food, puteÈ›i încerca pe lângă preparatele clasice, pizzeria È™i rotiseria.
Amenajarea È™i generozitatea spaÈ›iului fac din City Food gazda perfectă pentru orice eveniment: nunÈ›i, cununii, botezuri - restaurantul având o capacitate de 128 de locuri.

City Food – Pur si simplu delicios!

City Club

City Club este un local nou apărut pe piaÈ›a braÈ™oveană, conceput pentru a avea două utilități principale: bistro È™i club. Astfel, clienÈ›ii noÈ™tri pot găsi aici pe lângă numeroasele produse specifice cluburilor È™i o gamă variată de preparate culinare realizate de profesioniÈ™ti!

City Club este locul potrivit pentru întâlnirile cu prietenii sau partenerii de afaceri, fiind un local discret. În acelasi timp, City Club este locul ideal pentru a petrece serile cu prietenii.

Evenimente la City Club

Într-un cadru modern, primitor È™i elegant, cu o capacitate de 96 de locuri, City Club este locul ideal pentru organizarea de corporate events precum: seminarii, traininguri, conferinÈ›e, coffee-break-uri, aniversări de firmă, lansări de produs, etc.

Pentru orice eveniment pe care doriți să-l organizați, City Club vă poate pune la dispoziție suportul tehnic: sonorizare, lumini, proiecții pe plasme, amenajarea sălii, DJ profesioniști, MC petrecere.

Tot aici se pot viziona Live evenimente sportive, City Club dispunând de 7 plasme!

PreÈ›urile sunt accesibile, distracÈ›ia este din plin ... rămâne doar să vii să te convingi singur!

Terasele City

În fiecare vară le oferim clienÈ›ilor noÈ™tri posibilitatea de a servi preparatele noastre È™i pe terasele amenajate în aproprierea complexului City Food.
Vă aÈ™teptăm cu drag să vă relaxaÈ›i pe Terasa Românească È™i pe Terasa Casa Berarului împreună cu cei dragi È™i să gustaÈ›i din preparatele pregătite pentru dvs.

Fresh Food

Unitatea este situată la subsolul noului corp al Spitalului Clinic JudeÈ›ean de Urgență BraÈ™ov, având destinaÈ›ia de unitate de alimentaÈ›ie publică care deserveÈ™te atât personalul angajat al spitalului cât È™i aparÈ›inătorii pacienÈ›ilor. Meniul Fresh Food

SECURITATE

Complex City colaborează cu SC PROTECTOR AGENCY SRL pe partea de pază È™i protecÈ›ie È™i intervenÈ›ie rapidă È™i este dotat cu punct de control acces.
Incinta City Club este supravegheată video.
Personalul de pază intervine pentru păstrarea ordinii interioare È™i asigurarea siguranÈ›ei în incinta localului.
Este interzis accesul în unitate a persoanelor în stare de ebrietate sau de agitatie extremă.
Nu este permis accesul în unitate persoanelor ce poartă asupra lor arme, cuÈ›ite, electroÈ™ocuri, spray-uri lacrimogene sau paralizante, petarde sau artificii etc. În cazul în care cineva posedă asupra sa obiecte de autoaparare, acestea vor fi declarate la punctul de control acces È™i vor fi păstrate în condiÈ›ii de siguranță.
ClienÈ›ii noÈ™tri sunt rugaÈ›i să se adreseze personalului de securitate pentru lămurirea situaÈ›iilor în care climatul de siguranta È™i confort este nerespectat.

SUGESTII ȘI RECLAMAȚII

Suntem preocupati în mod continuu de îmbunătățirea gradului de satisfacÈ›ie a clienÈ›ilor noÈ™tri, vă rugăm să ne acordaÈ›i câteva momente pentru a vă exprima opinia privind locaÈ›ia noastră, servirea, meniul, evenimentele organizate precum È™i câteva sugestii de îmbunătățire a acestora.

* Campuri obligatorii.