NOUTATI / PROMOTII

 livrare

      
                          

Pur si simplu delicios !
PUR SI SIMPLU DELICIOS !   

Locații City Food

City Food

City Food este un local modern, inaugurat pe 30 iunie 2007. City Food este locul perfect pentru a lua masa în oraș, împreună cu prietenii sau familia, având următoarele funcții :

  • fresh food
  • pizzerie
  • rotiserie
  • bar

Prețurile sunt accesibile, preparatele sunt realizate de către profesioniști în domeniu iar servirea se face de către personal specializat care poate oferi consiliere pe întreaga durată a preluării comenzilor. City Food, are la bază conceptul de self service, care aduce un plus de rapiditate, varietate culinară și prospețime. Tot la City Food, puteți încerca pe lângă preparatele clasice, pizzeria și rotiseria.
Amenajarea și generozitatea spațiului fac din City Food gazda perfectă pentru orice eveniment: nunți, cununii, botezuri - restaurantul având o capacitate de 128 de locuri.

City Food – Pur si simplu delicios!

City Club

City Club este un local nou apărut pe piața brașoveană, conceput pentru a avea două utilități principale: bistro și club. Astfel, clienții noștri pot găsi aici pe lângă numeroasele produse specifice cluburilor și o gamă variată de preparate culinare realizate de profesioniști!

City Club este locul potrivit pentru întâlnirile cu prietenii sau partenerii de afaceri, fiind un local discret. În acelasi timp, City Club este locul ideal pentru a petrece serile cu prietenii.

Evenimente la City Club

Într-un cadru modern, primitor și elegant, cu o capacitate de 96 de locuri, City Club este locul ideal pentru organizarea de corporate events precum: seminarii, traininguri, conferințe, coffee-break-uri, aniversări de firmă, lansări de produs, etc.

Pentru orice eveniment pe care doriți să-l organizați, City Club vă poate pune la dispoziție suportul tehnic: sonorizare, lumini, proiecții pe plasme, amenajarea sălii, DJ profesioniști, MC petrecere.

Tot aici se pot viziona Live evenimente sportive, City Club dispunând de 7 plasme!

Prețurile sunt accesibile, distracția este din plin ... rămâne doar să vii să te convingi singur!

Terasele City

În fiecare vară le oferim clienților noștri posibilitatea de a servi preparatele noastre și pe terasele amenajate în aproprierea complexului City Food.
Vă așteptăm cu drag să vă relaxați pe Terasa Românească și pe Terasa Casa Berarului împreună cu cei dragi și să gustați din preparatele pregătite pentru dvs.

Fresh Food

Unitatea este situată la subsolul noului corp al Spitalului Clinic Județean de Urgență Brașov, având destinația de unitate de alimentație publică care deservește atât personalul angajat al spitalului cât și aparținătorii pacienților. Meniul Fresh Food

SECURITATE

Complex City colaborează cu SC PROTECTOR AGENCY SRL pe partea de pază și protecție și intervenție rapidă și este dotat cu punct de control acces.
Incinta City Club este supravegheată video.
Personalul de pază intervine pentru păstrarea ordinii interioare și asigurarea siguranței în incinta localului.
Este interzis accesul în unitate a persoanelor în stare de ebrietate sau de agitatie extremă.
Nu este permis accesul în unitate persoanelor ce poartă asupra lor arme, cuțite, electroșocuri, spray-uri lacrimogene sau paralizante, petarde sau artificii etc. În cazul în care cineva posedă asupra sa obiecte de autoaparare, acestea vor fi declarate la punctul de control acces și vor fi păstrate în condiții de siguranță.
Clienții noștri sunt rugați să se adreseze personalului de securitate pentru lămurirea situațiilor în care climatul de siguranta și confort este nerespectat.

SUGESTII ȘI RECLAMAȚII

Suntem preocupati în mod continuu de îmbunătățirea gradului de satisfacție a clienților noștri, vă rugăm să ne acordați câteva momente pentru a vă exprima opinia privind locația noastră, servirea, meniul, evenimentele organizate precum și câteva sugestii de îmbunătățire a acestora.

* Campuri obligatorii.