NOUTATI / PROMOTII

 livrare

  
            
                

Pur si simplu delicios !
PUR SI SIMPLU DELICIOS !   

Locații City Food

City Food

City Food este un local modern, inaugurat pe 30 iunie 2007. City Food este locul perfect pentru a lua masa în oras, împreuna cu prietenii sau familia, având urmatoarele functii :

  • fresh food
  • pizzerie
  • rotiserie
  • bar

Preturile sunt accesibile, preparatele sunt realizate de catre profesionisti în domeniu iar servirea se face de catre personal specializat care poate oferi consiliere pe întreaga durata a preluarii comenzilor. City Food, are la baza conceptul de self service, care aduce un plus de rapiditate, varietate culinara si prospetime. Tot la City Food, puteti încerca pe lânga preparatele clasice, pizzeria si rotiseria.
Amenajarea si generozitatea spatiului fac din City Food gazda perfecta pentru orice eveniment: nunti, cununii, botezuri - restaurantul având o capacitate de 128 de locuri.

City Food – Pur si simplu delicios!

Terasele City

În fiecare vara le oferim clientilor nostri posibilitatea de a servi preparatele noastre si pe terasele amenajate în aproprierea complexului City Food.
Va asteptam cu drag sa va relaxati pe Terasa Româneasca si pe Terasa Casa Berarului împreuna cu cei dragi si sa gustati din preparatele pregatite pentru dvs.

Fresh Food

Unitatea este situata la subsolul noului corp al Spitalului Clinic Judetean de Urgenta Brasov, având destinatia de unitate de alimentatie publica care deserveste atât personalul angajat al spitalului cât si apartinatorii pacientilor. Meniul Fresh Food

SECURITATE

Complex City colaboreaza cu SC PROTECTOR AGENCY SRL pe partea de paza si protectiie si interventie rapida sii este dotat cu punct de control acces.
Incinta City este supravegheata video.
Personalul de paza intervine pentru pastrarea ordinii interioare sii asigurarea sigurantei în incinta localului.
Este interzis accesul în unitate a persoanelor în stare de ebrietate sau de agitatie extrema.
Nu este permis accesul în unitate persoanelor ce poarta asupra lor arme, cutite, electrosocuri, spray-uri lacrimogene sau paralizante, petarde sau artificii etc. În cazul în care cineva posed asupra sa obiecte de autoaparare, acestea vor fi declarate la punctul de control acces SIi vor fi pastrate în conditii de siguranta.
Clientii noatri sunt rugati sa se adreseze personalului de securitate pentru lamurirea situatiilor în care climatul de siguranta si confort este nerespectat.

SUGESTII ȘI RECLAMAȚII

Suntem preocupati în mod continuu de îmbunătățirea gradului de satisfacÈ›ie a clienÈ›ilor noÈ™tri, vă rugăm să ne acordaÈ›i câteva momente pentru a vă exprima opinia privind locaÈ›ia noastră, servirea, meniul, evenimentele organizate precum È™i câteva sugestii de îmbunătățire a acestora.

* Campuri obligatorii.