NOUTATI / PROMOTII

 livrare

     
                       

Pur si simplu delicios !
PUR SI SIMPLU DELICIOS !   

Complex City Food

 Echipa care iti pregateste cele mai delicioase bucate in fiecare zi:

 echipa City

CITY FOOD / CITY CLUB / CITY CATERING

Conceptul City vine cu o gamă largă de servicii pentru toate ocaziile, reprezentând garanția unei înalte calități gastronomice și estetice precum și un plus de flexibilitate în alcătuirea meniului.
Cei peste 13 ani de experiență în industria agroalimentară ne recomandă ca fiind partenerul potrivit pentru orice ocazie.

City dispune de două locații proprii, potrivite pentru evenimente precum recepții, dineuri, mese festive, petreceri de sărbători, nunți, botezuri. De asemenea la cererea dumneavoastră putem gestiona și alte servicii necesare - personal complet de servire (coordonator de evenimente, bucătar, ospătari, barmani, picoli, hostes), amenajarea și decorarea locației sau alegerea muzicii.

Prezentare Complex City:

 • City Food, are la bază conceptul de self service, care aduce un plus de rapiditate, varietate culinară și prospețime. Tot la City Food, puteți încerca pe lângă preparatele clasice, pizzeria și rotiseria. Amenajarea și generozitatea spațiului fac din City  Food gazda perfectă pentru orice eveniment: nunți, cununii, botezuri. Capacitate: 128 de locuri. City Food – Pur si simplu delicios!
 • City Club găzduiește evenimente de top, prezentări de modă, concerte sau vizionări de meciuri. În plus City Club este locul potrivit pentru organizarea diverselor petreceri de firmă sau lansări de produs. Capacitate: 96 de locuri. Gustă distracția la City Club! Online pe www.cityclubbv.ro si city-club.blogspot.com
 • CATERING, aici se pregătesc o parte din preparatele pentru serviciul de catering, într-o bucătărie modern utilată și respectând normele în domeniu.
  • organizare cantine/ mese de prânz pentru angajați
  • corporate events
  • family events
  • bufet suedez

Livrare la domiciliu


City Food vine la tine acasă! - City Food te scoate din impas! Salate, minuturi, mâncăruri gătite, rotiserie, pizza, deserturi de casă, orice ți-ai putea dori îți stă acum la dispoziție printr-un simplu telefon

Tel. mobil: 0728/ 424.841
Tel. fix:      0268/ 330.611
E-mail: comanda@cityfood.ro

Program preluare comenzi:

VARA 01.05-31.09 :
Luni-Sâmbătă: 11.00-21.00
Duminică: 11.00-20.00

IARNA 01.10-30.04 :
Luni-Sâmbătă: 11.00-20.00
Duminică: 11.00-19.00

Comanda minima:

Zona 1 -Municipiul Brasov - 35 RON
Zona 2 -Stupini, Sanpetru, Cristian, Ghimbav, Harman - 50 RON
Zona 3 -Timisul de Jos, Sacele, Tarlungeni, Codlea - 75 RON
Zona 4 -Feldioara, Rasnov, Halchiu, Prejmer, Poiana Brasov, Bod,
              Timisul de Sus - 100 RON
Zona 5 -Predeal, Zarnesti, Bran - 200 RON

Timp de livrare:

Intre 30-60 de minute: Zona I - Municipiul Brașov
Intre 60-75 minute: Zona II, Zona III, Zona IV
Intre 75-90 minute: Zona V
Pentru produsele la rotisor timpul de livrare este de 75-90 de minute.
Compania funcționează conform standardelor europene privind calitatea procesului și a producției, fiind avizată ISO 9000 și HACCP (Analiza Punctelor Critice de Control), cât și a avizului tehnic de funcționare și sanitar eliberat de către Autoritatea Națională Sanitar-Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor. De curând compania a fost avizată IS0 22 000. Livrarea se face în containere izoterme, marmide izoterme sau veselă de unică folosinţă ţinându-se cont de normele igienico-sanitare și cu personal de specialitate.

Transportul se efectuează cu autoutilitare autorizate de Direcţia de Sănătate Publică a judeţului Braşov.

SUGESTII ȘI RECLAMAȚII

Suntem preocupati în mod continuu de îmbunătățirea gradului de satisfacție a clienților noștri, vă rugăm să ne acordați câteva momente pentru a vă exprima opinia privind locația noastră, servirea, meniul, evenimentele organizate precum și câteva sugestii de îmbunătățire a acestora.

* Campuri obligatorii.