NOUTATI / PROMOTII

       livrare

        

OFERTA SARBATORI 2017-2018


Pur si simplu delicios !
PUR SI SIMPLU DELICIOS !   

Complex City Food

 Echipa care iti pregateste cele mai delicioase bucate in fiecare zi:

 echipa City

CITY FOOD / CITY CLUB / CITY CATERING

Conceptul City vine cu o gamă largă de servicii pentru toate ocaziile, reprezentând garanția unei înalte calități gastronomice și estetice precum și un plus de flexibilitate în alcătuirea meniului.
Cei peste 13 ani de experiență în industria agroalimentară ne recomandă ca fiind partenerul potrivit pentru orice ocazie.

City dispune de două locații proprii, potrivite pentru evenimente precum recepții, dineuri, mese festive, petreceri de sărbători, nunți, botezuri. De asemenea la cererea dumneavoastră putem gestiona și alte servicii necesare - personal complet de servire (coordonator de evenimente, bucătar, ospătari, barmani, picoli, hostes), amenajarea și decorarea locației sau alegerea muzicii.

Prezentare Complex City:

 • City Food, are la bază conceptul de self service, care aduce un plus de rapiditate, varietate culinară și prospețime. Tot la City Food, puteți încerca pe lângă preparatele clasice, pizzeria și rotiseria. Amenajarea și generozitatea spațiului fac din City  Food gazda perfectă pentru orice eveniment: nunți, cununii, botezuri. Capacitate: 128 de locuri. City Food – Pur si simplu delicios!
 • City Club găzduiește evenimente de top, prezentări de modă, concerte sau vizionări de meciuri. În plus City Club este locul potrivit pentru organizarea diverselor petreceri de firmă sau lansări de produs. Capacitate: 96 de locuri. Gustă distracția la City Club! Online pe www.cityclubbv.ro si city-club.blogspot.com
 • CATERING, aici se pregătesc o parte din preparatele pentru serviciul de catering, într-o bucătărie modern utilată și respectând normele în domeniu.
  • organizare cantine/ mese de prânz pentru angajați
  • corporate events
  • family events
  • bufet suedez

Livrare la domiciliu

City Food vine la tine acasă! - City Food te scoate din impas! Salate, minuturi, mâncăruri gătite, rotiserie, pizza, desert de casă, orice ți-ai putea dori îți stă acum la dispoziție printr-un simplu telefon

Tel. mobil: 0728 424 841
Tel. fix: 0268/ 330.611                  
E-mail: comanda@cityfood.ro

Program preluare comenzi:
Luni - Sâmbătă: 11.00-22.00
Duminică: 11.00-20.00

Timp de livrare:
între 30-60 de minute în Municipiul Brașov
între 60-75 minute în împrejurimile Municipiului Brașov
Pentru produsele la rotisor timpul de livrare este de 75-90 de minute

Comanda minimă:
Zona 1 - Municipiul Brașov - 35 RON
Zona 2 - Stupini, Sânpetru, Timișul de Jos/Sus,  Târlungeni, Cristian, Ghimbav, Hărman, Săcele - 50 RON
Zona 3 - Feldioara, Râșnov, Codlea, Hălchiu, Prejmer, Poiana Brașov - 75 RON







Compania funcționează conform standardelor europene privind calitatea procesului și a producției, fiind avizată ISO 9000 și HACCP (Analiza Punctelor Critice de Control), cât și a avizului tehnic de funcționare și sanitar eliberat de către Autoritatea Națională Sanitar-Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor. De curând compania a fost avizată IS0 22 000.
Livrarea se face în containere izoterme, marmide izoterme sau veselă de unică folosinţă ţinându-se cont de normele igienico-sanitare și cu personal de specialitate.
Transportul se efectuează cu autoutilitare autorizate de Direcţia de Sănătate Publică a judeţului Braşov.

SUGESTII ȘI RECLAMAȚII

Suntem preocupati în mod continuu de îmbunătățirea gradului de satisfacție a clienților noștri, vă rugăm să ne acordați câteva momente pentru a vă exprima opinia privind locația noastră, servirea, meniul, evenimentele organizate precum și câteva sugestii de îmbunătățire a acestora.

* Campuri obligatorii.