NOUTATI / PROMOTII

 livrare

  
                       

Pur si simplu delicios !
PUR SI SIMPLU DELICIOS !   

Complex City Food

 Echipa care iti pregateste cele mai delicioase bucate in fiecare zi:

 echipa City

CITY FOOD / CITY CLUB / CITY CATERING

Conceptul City vine cu o gamă largă de servicii pentru toate ocaziile, reprezentând garanÈ›ia unei înalte calități gastronomice È™i estetice precum È™i un plus de flexibilitate în alcătuirea meniului.
Cei peste 13 ani de experiență în industria agroalimentară ne recomandă ca fiind partenerul potrivit pentru orice ocazie.

City dispune de două locații proprii, potrivite pentru evenimente precum recepții, dineuri, mese festive, petreceri de sărbători, nunți, botezuri. De asemenea la cererea dumneavoastră putem gestiona și alte servicii necesare - personal complet de servire (coordonator de evenimente, bucătar, ospătari, barmani, picoli, hostes), amenajarea și decorarea locației sau alegerea muzicii.

Prezentare Complex City:

 • City Food, are la bază conceptul de self service, care aduce un plus de rapiditate, varietate culinară È™i prospeÈ›ime. Tot la City Food, puteÈ›i încerca pe lângă preparatele clasice, pizzeria È™i rotiseria. Amenajarea È™i generozitatea spaÈ›iului fac din City  Food gazda perfectă pentru orice eveniment: nunÈ›i, cununii, botezuri. Capacitate: 128 de locuri. City Food – Pur si simplu delicios!
 • City Club găzduieÈ™te evenimente de top, prezentări de modă, concerte sau vizionări de meciuri. În plus City Club este locul potrivit pentru organizarea diverselor petreceri de firmă sau lansări de produs. Capacitate: 96 de locuri. Gustă distracÈ›ia la City Club! Online pe www.cityclubbv.ro si city-club.blogspot.com
 • CATERING, aici se pregătesc o parte din preparatele pentru serviciul de catering, într-o bucătărie modern utilată È™i respectând normele în domeniu.
  • organizare cantine/ mese de prânz pentru angajaÈ›i
  • corporate events
  • family events
  • bufet suedez

Livrare la domiciliu


City Food vine la tine acasă! - City Food te scoate din impas! Salate, minuturi, mâncăruri gătite, rotiserie, pizza, deserturi de casă, orice È›i-ai putea dori îÈ›i stă acum la dispoziÈ›ie printr-un simplu telefon

Tel. mobil: 0728/ 424.841
Tel. fix:      0268/ 330.611
E-mail: comanda@cityfood.ro

Program preluare comenzi:

VARA 01.05-31.09 :
Luni-Sâmbătă: 11.00-21.00
Duminică: 11.00-20.00

IARNA 01.10-30.04 :
Luni-Sâmbătă: 11.00-20.00
Duminică: 11.00-19.00

Comanda minima:

Zona 1 -Municipiul Brasov - 35 RON
Zona 2 -Stupini, Sanpetru, Cristian, Ghimbav, Harman - 50 RON
Zona 3 -Timisul de Jos, Sacele, Tarlungeni, Codlea - 75 RON
Zona 4 -Feldioara, Rasnov, Halchiu, Prejmer, Poiana Brasov, Bod,
              Timisul de Sus - 100 RON
Zona 5 -Predeal, Zarnesti, Bran - 200 RON

Timp de livrare:

Intre 30-60 de minute: Zona I - Municipiul Brașov
Intre 60-75 minute: Zona II, Zona III, Zona IV
Intre 75-90 minute: Zona V
Pentru produsele la rotisor timpul de livrare este de 75-90 de minute.
Compania funcÈ›ionează conform standardelor europene privind calitatea procesului È™i a producÈ›iei, fiind avizată ISO 9000 È™i HACCP (Analiza Punctelor Critice de Control), cât È™i a avizului tehnic de funcÈ›ionare È™i sanitar eliberat de către Autoritatea NaÈ›ională Sanitar-Veterinară È™i pentru SiguranÈ›a Alimentelor. De curând compania a fost avizată IS0 22 000. Livrarea se face în containere izoterme, marmide izoterme sau veselă de unică folosinţă Å£inându-se cont de normele igienico-sanitare È™i cu personal de specialitate.

Transportul se efectuează cu autoutilitare autorizate de Direcţia de Sănătate Publică a judeţului Braşov.

SUGESTII ȘI RECLAMAȚII

Suntem preocupati în mod continuu de îmbunătățirea gradului de satisfacÈ›ie a clienÈ›ilor noÈ™tri, vă rugăm să ne acordaÈ›i câteva momente pentru a vă exprima opinia privind locaÈ›ia noastră, servirea, meniul, evenimentele organizate precum È™i câteva sugestii de îmbunătățire a acestora.

* Campuri obligatorii.