NOUTATI / PROMOTII

 livrare

  
         
               

Pur si simplu delicios !
PUR SI SIMPLU DELICIOS !   

Complex City Food

 Echipa care iti pregateste cele mai delicioase bucate in fiecare zi:

 echipa City

CITY FOOD / CITY CLUB / CITY CATERING

Conceptul City vine cu o gama larga de servicii pentru toate ocaziile, reprezentând garantia unei înalte calitati gastronomice si estetice precum si un plus de flexibilitate în alcatuirea meniului.
Cei peste 13 ani de experienta în industria agroalimentara ne recomanda ca fiind partenerul potrivit pentru orice ocazie.

City dispune de o locatie proprie, potrivita pentru evenimente precum receptii, dineuri, mese festive, petreceri de sarbatori, nunti, botezuri. De asemenea la cererea dumneavoastra putem gestiona si alte servicii necesare - personal complet de servire (coordonator de evenimente, bucatari, ospatari, barmani, picoli, hostess), amenajarea si decorarea locatiei sau alegerea muzicii.

Prezentare Complex City:

 • City Food, are la baza conceptul de self service, care aduce un plus de rapiditate, varietate culinara si prospetime. Tot la City Food, puteti încerca pe lânga preparatele clasice, pizzeria si rotiseria. Amenajarea si generozitatea spatiului fac din City  Food gazda perfecta pentru orice eveniment: nunti, cununii, botezuri. Capacitate: 128 de locuri. City Food – Pur si simplu delicios!
 • CATERING, aici se pregatesc o parte din preparatele pentru serviciul de catering, într-o bucatarie modern utilata si respectând normele în domeniu.
  • organizare cantine/ mese de prânz pentru angajati
  • corporate events
  • family events
  • bufet suedez

Livrare la domiciliu


City Food vine la tine acasa - City Food te scoate din impas! Salate, minuturi, mâncaruri gatite, rotiserie, pizza, deserturi de casa, orice ti-ai putea dori îti sta acum la dispozitie printr-un simplu telefon

Tel. mobil: 0728/ 424.841
Tel. fix:      0268/ 330.611
E-mail: comanda@cityfood.ro

Program preluare comenzi:

VARA 01.05-31.09 :
Luni-Sâmbătă: 11.00-21.00
Duminică: 11.00-20.00

IARNA 01.10-30.04 :
Luni-Sâmbătă: 11.00-20.00
Duminică: 11.00-19.00

Comanda minima:

Zona 1 -Municipiul Brasov - 35 RON
Zona 2 -Stupini, Sanpetru, Cristian, Ghimbav, Harman - 50 RON
Zona 3 -Timisul de Jos, Sacele, Tarlungeni, Codlea - 75 RON
Zona 4 -Feldioara, Rasnov, Halchiu, Prejmer, Poiana Brasov, Bod,
              Timisul de Sus - 100 RON
Zona 5 -Predeal, Zarnesti, Bran - 200 RON

Timp de livrare:

Intre 30-60 de minute: Zona I - Municipiul Brașov
Intre 60-75 minute: Zona II, Zona III, Zona IV
Intre 75-90 minute: Zona V
Pentru produsele la rotisor timpul de livrare este de 75-90 de minute.
Compania functioneaya conform standardelor europene privind calitatea procesului si a productiei, fiind avizata ISO 9000 si HACCP (Analiza Punctelor Critice de Control), cât si a avizului tehnic de functionare si sanitar eliberat de catre Autoritatea Nationala Sanitar-Veterinara si pentru Siguranta Alimentelor. De curând compania a fost avizata IS0 22 000. Livrarea se face în containere izoterme, marmide izoterme sau vesela de unica folosininta tinându-se cont de normele igienico-sanitare si cu personal de specialitate.

Transportul se efectueaza cu autoutilitare autorizate de Directia de Sanatate Publica a judetului Brasov.

SUGESTII ȘI RECLAMAȚII

Suntem preocupati în mod continuu de îmbunătățirea gradului de satisfacÈ›ie a clienÈ›ilor noÈ™tri, vă rugăm să ne acordaÈ›i câteva momente pentru a vă exprima opinia privind locaÈ›ia noastră, servirea, meniul, evenimentele organizate precum È™i câteva sugestii de îmbunătățire a acestora.

* Campuri obligatorii.