NOUTATI / PROMOTII

 livrare

  
                          

Pur si simplu delicios !
PUR SI SIMPLU DELICIOS !   

Organizare cantine, mese de prânz angajați

Pentru că știm cât de importantă este masa de prânz pentru fiecare dintre noi și în același timp cât de greu este să o servim așa cum se cuvine, am dezvoltat un sistem eficient, elastic și foarte accesibil de servire a mesei de prânz pentru angajații companiilor cliente.

Încheierea unui contract de prestări servicii catering:

  • reprezintă un mod civilizat de a servi masa la locul de muncă;
  • creşte gradul de mulţumire şi moralul personalului societăţii;
  • eficientizează munca personalului societăţii;
  • reprezintă o soluţie foarte avantajoasă din punct de vedere financiar atât pentru angajator cât şi pentru angajat.

Meniu

Astfel în fiecare zi angajații companiilor cu care avem încheiate contracte de catering pot servi prânzul pe baza de meniu fix, în contravaloarea unui tichet de masă sau pe baza de meniu a la carte al cărui preț variază în funție de preparatele comandate. La întocmirea meniului se ține cont de factori ca: vârstă, sex, anotimp, prescripții medicale, baremuri alocate. Meniurile se pot schimba sau modifica la cererea beneficiarului în funcție de sezon sau preferințele angajaților. Pentru mai multe detalii va rugăm să ne contactați sau să completați formularul de solicitare catering.

Livrare

Meniurile sunt livrate zilnic conform comenzii prestabilite și condițiilor contractuale. Livrarea se face în containere izoterme, marmide izoterme sau veselă de unică folosință ținându-se cont de normele igienico-sanitare. Transportul se efectuează cu autoutilitare autorizate de Direcția de Sănătate Publică a Județului Brasov.

Costuri

Costurile contractuale pentru catering se stabilesc în funcție de durata, volumul comenzii și condițiile de plată.

Plata

Plata serviciului de catering se poate efectua cu bonuri valorice (tichete de masă), prin viramente bancare sau cash.

Acordarea tichetelor de masă salariaţilor reprezintă o soluţie avantajoasă pentru angajator, cât şi pentru angajat, căci potrivit Art. 8 Alin. 1 Legea 142/1998 "Sumele corespunzatoare tichetelor de masă acordate de angajator, în limitele valorii nominale, sunt deductibile la calculul impozitului pe profit, iar pentru salariat sunt scutite de plata impozitului pe venit sub formă de salariu."

City Food colaborează cu SC PROTECTOR AGENCY SRL, care face parte din grupul nostru de firme, pe partea de pază și protecție și intervenție rapidă – www.protectoragency.ro

SUGESTII ȘI RECLAMAȚII

Suntem preocupati în mod continuu de îmbunătățirea gradului de satisfacție a clienților noștri, vă rugăm să ne acordați câteva momente pentru a vă exprima opinia privind locația noastră, servirea, meniul, evenimentele organizate precum și câteva sugestii de îmbunătățire a acestora.

* Campuri obligatorii.