NOUTATI / PROMOTII

 livrare

  
            
                

Pur si simplu delicios !
PUR SI SIMPLU DELICIOS !   

Organizare cantine, mese de prânz angajați

Pentru că È™tim cât de importantă este masa de prânz pentru fiecare dintre noi È™i în acelaÈ™i timp cât de greu este să o servim aÈ™a cum se cuvine, am dezvoltat un sistem eficient, elastic È™i foarte accesibil de servire a mesei de prânz pentru angajaÈ›ii companiilor cliente.

Încheierea unui contract de prestări servicii catering:

  • reprezintă un mod civilizat de a servi masa la locul de muncă;
  • creÅŸte gradul de mulÅ£umire ÅŸi moralul personalului societăţii;
  • eficientizează munca personalului societăţii;
  • reprezintă o soluÅ£ie foarte avantajoasă din punct de vedere financiar atât pentru angajator cât ÅŸi pentru angajat.

Meniu

Astfel în fiecare zi angajaÈ›ii companiilor cu care avem încheiate contracte de catering pot servi prânzul pe baza de meniu fix, în contravaloarea unui tichet de masă sau pe baza de meniu a la carte al cărui preÈ› variază în funÈ›ie de preparatele comandate. La întocmirea meniului se È›ine cont de factori ca: vârstă, sex, anotimp, prescripÈ›ii medicale, baremuri alocate. Meniurile se pot schimba sau modifica la cererea beneficiarului în funcÈ›ie de sezon sau preferinÈ›ele angajaÈ›ilor. Pentru mai multe detalii va rugăm să ne contactaÈ›i sau să completaÈ›i formularul de solicitare catering.

Livrare

Meniurile sunt livrate zilnic conform comenzii prestabilite È™i condiÈ›iilor contractuale. Livrarea se face în containere izoterme, marmide izoterme sau veselă de unică folosință È›inându-se cont de normele igienico-sanitare. Transportul se efectuează cu autoutilitare autorizate de DirecÈ›ia de Sănătate Publică a JudeÈ›ului Brasov.

Costuri

Costurile contractuale pentru catering se stabilesc în funcÈ›ie de durata, volumul comenzii È™i condiÈ›iile de plată.

Plata

Plata serviciului de catering se poate efectua cu bonuri valorice (tichete de masă), prin viramente bancare sau cash.

Acordarea tichetelor de masă salariaÅ£ilor reprezintă o soluÅ£ie avantajoasă pentru angajator, cât ÅŸi pentru angajat, căci potrivit Art. 8 Alin. 1 Legea 142/1998 "Sumele corespunzatoare tichetelor de masă acordate de angajator, în limitele valorii nominale, sunt deductibile la calculul impozitului pe profit, iar pentru salariat sunt scutite de plata impozitului pe venit sub formă de salariu."

City Food colaborează cu SC PROTECTOR AGENCY SRL, care face parte din grupul nostru de firme, pe partea de pază È™i protecÈ›ie È™i intervenÈ›ie rapidă – www.protectoragency.ro

SUGESTII ȘI RECLAMAȚII

Suntem preocupati în mod continuu de îmbunătățirea gradului de satisfacÈ›ie a clienÈ›ilor noÈ™tri, vă rugăm să ne acordaÈ›i câteva momente pentru a vă exprima opinia privind locaÈ›ia noastră, servirea, meniul, evenimentele organizate precum È™i câteva sugestii de îmbunătățire a acestora.

* Campuri obligatorii.